Mobil-optimalizálás

Mobil

Mobiltelefon

Egyre többen használják okostelefonjukat internetezésre, webes böngészésre így cégünk fontosnak tartja, hogy a felhasználók ezen csoportjának is megfelelő méretű és felbontású honlap sablonokat készítsünk.

Az okostelefonok segítségével újabb technológiákat is tudunk használni weboldalak készítésekor ilyen például a QR-kód technológia is aminek a segítségével gyorsabban tudunk kapcsolatok menteni telefonkönyvbe vagy akár egy kód beolvasással pizzát rendelni.


Tablet PC

 

A Tablet PC vagy táblagép olyan speciális, kis méretű, hordozható, a méretéhez képest nagy kijelzőmérettel bíró számítógép, mely rendelkezik egy személyi számítógép (PC) legfőbb képességeivel.

 

A Tablet PC egyre népszerűbb eszköz a világon így a webes megjelenésben is erősen tervezni kell rá hogy a weboldalak jól jelenjenek meg ezeken az eszközökön.

 

Tablet

Mobil

QR-kód – Mobil kód

A QR-kódokat a köznyelvben szokás mobil kódoknak is nevezni, mivel a kamerás mobiltelefonok, a mobil internet és az okostelefonok terjedésének köszönhetően léphetett ki az ipar világából és bárki számára elérhető. A QR-kód térnyerése annak köszönhető, hogy a beolvasásukhoz nincs szükség bonyolult készülékekre, elegendő egy kamerás mobiltelefon is, ha van rajta egy egyszerű QR-kód olvasó alkalmazás. Az alkalmazás megnyitása után a telefon kameráját kell a kód felé irányítani, legyen akár papíron, kijelzőn vagy egyéb vizuális hordozón. Dekódolás után felajánlja a kódnak megfelelő lehetőségeket: weboldal felkeresése, telefonszám felhívása, SMS küldése, névjegykártya elmentése…

Bővebben...


Android logó
Apple logó
Windows logó