Mennyi idő alatt készül el a weboldalam? le
Az elkészítés a weboldal tipusától függ, egy bemutatkozó oldal 10- 15 aloldallal 1-2 hét alatt elkészül egy webárúház nagyságtól függően 2-3 hónap.

Meglévő oldalamat áthozhatom-e Önökhöz. le
Igen, vállaljuk régi oldalak felújítását és domain, tárhely váltással kapcsolatos ügyintézést.

Személyes egyeztetésre van-e lehetőség? le
Természetes igen, legtöbb esetben sokkal gyorsabb a tervezés és az igények felmérése személyes egyeztetés esetén.

Hogyan tudom az e-mail címemet használni? le
Minden ügyfelünknek biztosítunk elektronikus levelezési lehetőséget (név@sajátdomain.hu) ezt egy saját admin felületen lehet elérni ahol 4 féle levelező kliens közül lehet választani, valamint van lehetőség más emailkliensek beállítására is mint pl.: gmail, yahoo, outlookexpress.

Lehetséges idegen nyelvű oldalakat készítése? le
Igen, bármennyi fordítása lehet az általunk készített oldalaknak, a fordítások listáját weboldala adminfelületén adhatja meg.

Egy oldalhoz tartozhat több domain? le
Természetesen akár nyelvváltásra is lehet különbőző domaint használni.

Lehetséges utólagos weboldafejlesztés? le
Igen weboldalak fejlesztésére, felügyeletére folyamatosan van lehetőség.

Sürgősen lenne szükségem a weboldalamra van lehetőség a fejlesztés felgyorsítására. le
Igen, van kissebb oldalak esetén sürgősségi felárral akár 2-3 nap alatt elkészítjük weboldalát akár hétvégén illetve ünnepnapokon is.

Mennyibe kerül nálunk egy weboldal? le
Erre a kérdésre személyes egyeztetés után tudunk pontos választ adni, mert honlapja árát az ön igényei határozzák meg.

Hogyan rendelhet tőlünk weboldalt? le
Látogasson el a Árajánlatkérő oldalunkra ( http://webdirective.eu/arajanlat ) , itt töltse ki helyesen az adatokat és írja le elképzeléseit a weboldaláról. Ezután felvesszük önnel a személyeskapcsolatot, és leegyeztetjük a részleteket.

Mi az a felhő szolgáltatás? le
A honlapját működtető motor, folyamatosan fejlődik és frissül. Így a már elkészült modulokhoz, szolgáltatásokhoz ön kedvezményesen juthat hozzá.. A weboldalt kiszolgáló motort folyamatosan fejlesztjük így biztonságban érezheti magát a támadásokkal szemben. Gyorsan és egyszerűen tudja napra készen tartani honlapját.

Mi az a domain név? le
A domén a számítógépek (kiszolgálók) azonosítására szolgáló névtartomány. Az ön által választott címet regisztrátoroknál kell bejegyezni. Önnek csak ki kell töltenie az ehhez szükséges papírokat, és a regisztrálást mi elintézzük ön helyett.

Mi az a tárhely? le
Ahoz hogy az oldala meg tudjon jelenni egy tárhelyre van szügsége ahol elhelyezheti a weboldalát, ezt mi biztosítjuk önnek.

Mi az a SEO? le
A kereső botoknak van egy bizonyos algoritmusa amely alapján egy keresőszóra meghatározzák, hogy az interneten lévő honlapok közül melyik illik jobban rá. (Beírjuk egy keresőbe hogy "alma", melyik honlapokat dobja ki rá és hányadik helyen) A mi rendszerünk alapból figyelembe veszi ezeket a keresési elveket, így előbb találják meg oldalát a konkurenciával szemben.